Home Nieuws PSV krijgt advies inzake Sydney van Hooijdonk: ‘Als ik PSV was, zou...

PSV krijgt advies inzake Sydney van Hooijdonk: ‘Als ik PSV was, zou ik hem onmiddellijk halen’

6312
0

Vorige week werd bekend dat RKC doelman Etienne Vaessen in de belangstelling zou staan van PSV.

Het zou gaan om een rol als tweede keeper achter Walter Benitez. PSV gaat uit van een zomers vertrek van tweede doelman Drommel en dus dient er opvolging te komen voor Drommel. Vaessen staat inmiddels in de belangstelling van vele andere clubs in binnen- en buitenland.

Ploeggenoot van Etienne Vaessen, RKC-spits Michiel Kramer, adviseert PSV ook om Vaessen naar Eindhoven te halen maar daar blijft het niet bij. Kramer denkt ook dat PSV er goed aan doet om bij sc Heerenveen naar Sydney van Hooijdonk te informeren. De zoon van Pierre van Hooijdonk maakt stappen voorwaarts in zijn carrière en lijkt een doelpuntenfenomeen te worden.

Kramer herkent bepaalde kwaliteiten bij Sydney van Hooijdonk en denkt dat de jonge spits voor PSV een meerwaarde zou kunnen zijn. De gave van Sydney van Hooijdonk om altijd op de juiste plek te staan, kan collega-spits Kramer wel bekoren. “Ja maar, hij kan niet goed voetballen’, hoor je dan. Ja, nou en!?”, zegt Kramer tegen het Algemeen Dagblad. “Als je bij Heerenveen ruim één op twee loopt, ben je gewoon een uitstekende spits.”

Kramer adviseert PSV om Sydney van Hooijdonk over te nemen van de Friezen. “Als ik PSV was, zou ik het wel weten: ik zou Sydney onmiddellijk halen. Bij dat soort clubs, met een veel betere aanvoer vanaf de flanken, maakt hij er makkelijk meer dan twintig”, aldus een complimenteuze Michiel Kramer.


Vorig artikelDe Jong blikt terug op bekerfinale en blijft bij standpunt: ‘Ajax wilde het niet nog eens zover laten komen’
Volgend artikelOpmerkelijke revival Mauro Júnior heeft achteraf bezien weinig waarde: Mauro mist ook begin nieuwe seizoen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in