Home Nieuws ‘PSV komt er echt wel bovenop’

‘PSV komt er echt wel bovenop’

24
0

Piet de Visser heeft zo zijn mening inzake de geruchten over een terugkeer van Marco van Ginkel. De Visser wil nog even benadrukken dat zijn rol bij Chelsea een serieuze rol is. De opperscout vindt ook dat PSV helemaal geen dip heeft en er wel weer bovenop komt.

“Als scout van Chelsea kan ik daar niet zoveel over zeggen”, begint De Visser over de middenvelder. “Van Ginkel is weer op de weg terug na zijn blessure, hij traint en speelt weer goed. Voor PSV zou het fantastisch zijn als hij nog een keer gehuurd kan worden, maar het is de vraag of Chelsea hem nog een keer laat gaan.”

De Visser vindt ook dat de hele discussie rond het al dan niet passeren van Luuk de Jong bij PSV onzinnig te noemen is. Volgens De Visser komt de spits uit vorm er met spelen wel weer bovenop.
“Luuk de Jong is geen Messi, bij hem duurt het wat langer”, zegt hij in gesprek met de NOS. “Spelers met een slechte mentaliteit kunnen dan wegzakken. Maar De Jong is mans genoeg om zich terug te knokken. En als hij begint te scoren, dan gaat het hard.”

Ook over de vormdip van PSV is De Visser duidelijk. “Een hoop gezever. PSV komt er echt wel bovenop. PSV is net twee keer kampioen geworden. Na een kampioenschap volgt altijd een terugval, tenzij je Barcelona of Real Madrid bent. Ze hebben misschien een jaar nodig om door te selecteren, maar eerlijk gezegd denk ik dat ze dit seizoen nog gewoon mee gaan doen om de titel.”

 


Vorig artikelPSV rekent voor de winterstop op Hendrix en Locadia
Volgend artikelDe Mos: ‘Cocu moet meer gebruik maken van het talent’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in