Home Nieuws PSV komend seizoen weer in zwart uittenue

PSV komend seizoen weer in zwart uittenue

3467
0

Nu het einde van het seizoen nadert komen ook de eerste geruchten dan wel creaties naar buiten over de wedstrijdshirts voor het nieuwe seizoen.

We zijn letterlijk en figuurlijk nog maanden verwijdert van het nieuwe seizoen waar het huidige seizoen eveneens nog afgerond dient te worden maar dat weerhoudt het doorgaans betrouwbare Footy Headlines er niet van enkele onthullingen te doen over het nieuwe uitshirt voor het volgende seizoen.

Het huidige geheel rode thuisshirt werd en is nog altijd een groot succes en dat geldt wie weet ook wel voor het nieuwe uitshirt van het volgende seizoen. Footy Headlines heeft namelijk de eerste details weten te melden over het nieuwe uittenue van PSV voor volgend seizoen. En dat lijkt veel goeds te beloven.

PSV zal namelijk weer in een geheel zwart uittenue gaan spelen met een design gebaseerd op het testkanaal van de televisie zoals we dat van vele jaren geleden nog kennen. Het hoe en waarom daar weer achter is nog niet geheel duidelijk maar het nieuwe uitshirt zal details gaan bevatten in meerdere neonkleuren om dat effect juist te kunnen gaan bereiken. Het nieuwe tenue zal pas eind juni beschikbaar zijn voor de verkoop. Wellicht luistert het nieuwe uitshirt naar onderstaande creatie, die vorig jaar met de redactie van PSV Inside werd gedeeld.


Vorig artikelUitbreiding Philips Stadion lijkt aanstaande: ‘Er worden al tekeningen gemaakt voor 10000 extra plaatsen’
Volgend artikelGemeente Eindhoven reeds geïnformeerd over ‘forse stadionuitbreiding’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in