Home Nieuws PSV klopt bij NAC in Breda aan voor toptalent

PSV klopt bij NAC in Breda aan voor toptalent

2516
0

PSV aast net als andere topclubs uit de Eredivisie op een 16 jarig toptalent van NAC Breda.

De 16-jarige verdediger, tevens jeugdinternational van Oranje onder 17, speelt inmiddels al vijf jaar bij NAC in Breda en geldt als vaste waarde maar ook als toekomstig topspeler. Ook het Duitse Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen en het Italiaanse Juventus hebben interesse, zo weet BN/De Stem te melden over de jongeling.

De nu al 1.89 meter lange Mekkaoui traint bij de Onder 21 van Robert Molenaar. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen maakte hij al minuten. “Ik was de jongste”, vertelt Mekkaoui over zijn trainingsstage. “Heel bijzonder, ik mocht zelfs meespelen tegen Maccabi Tel Aviv. Op korte termijn is mijn doel om zo snel mogelijk mijn debuut te maken in het eerste”, zegt de verdediger over zijn doelen voor de korte periode.

Het is al maanden zo niet jaren erg onrustig bij NAC Breda. De club geldt bepaald niet als club in rustig vaarwater waar het ontwikkelen van jong talent prioriteit heeft. PSV scout de verdediger al maanden en is bekend met het talent en potentie van de jeugdinternational.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here