Home Nieuws PSV kijkt naar opvolging Cody Gakpo, vraagprijs dichtbij 60 miljoen euro

PSV kijkt naar opvolging Cody Gakpo, vraagprijs dichtbij 60 miljoen euro

7321
0

Het heeft er alle schijn van dat Manchester United gaat doorpakken voor Cody Gakpo.

De geruchten over een op handen zijnde transfer van Gakpo naar United nemen inmiddels de overhand en dus lijkt PSV voor te sorteren op een vertrek van Gakpo. Dat betekent dat er op de burelen van het Philips Stadion nagedacht wordt over opvolging van Gakpo.

Daarbij passeren De namen van AZ-aanvaller Jesper Karlsson en Calvin Stengs, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Vanuit Engeland meldt men dat Manchester United kan voldoen aan de persoonlijke voorwaarden van Gakpo.

Inclusief bonussen verlangt PSV zestig miljoen euro voor Gakpo, weten inmiddels meerdere media in Engeland te melden. Genoemde aanvallers zouden PSV miljoenen euro’s gaan kosten. In tegenstelling tot Gakpo, die voornamelijk vanaf links speelt, is Stengs een rechtsbuiten. De namen van Donyell Malen en Joshua Zirkzee kunnen ook niet worden doorgestreept.

Het management van Gakpo heeft intussen al meerdere gesprekken met United achter de rug maar dat is op zich niet heel bijzonder te noemen omdat er met tal van clubs al gesprekken zijn geweest. PSV wil pas in gesprek met United na de return tegen Rangers FC komende woensdagavond in het Philips Stadion.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here