Home Nieuws PSV kan zomaar 40 tot 50 miljoen euro ontvangen voor Noni Madueke

PSV kan zomaar 40 tot 50 miljoen euro ontvangen voor Noni Madueke

5087
2

PSV speelde vrijdagavond een behoorlijk goede wedstrijd tegen de Italiaanse Kampioen AC Milan maar de avond stond toch ook in het teken van het vertrek van Cody Gakpo.

De Eindhovenaar werd nog toegezongen vanaf de tribunes dus we kunnen gerust constateren dat het vertrek van Cody Gakpo naar Liverpool voelbaar is bij PSV, Of de sportieve gevolgen fors gaan zijn, valt nog te bezien. Ruud van Nistelrooij benadrukte vrijdagavond na afloop van de 3-0 overwinning dat er niemand meer weg mag in januari. Van Nistelrooij wil zijn groep in tact houden.

Marcel Brands heeft in ieder geval grootse plannen met PSV in de zomer van 2023, schreef het Eindhovens Dagblad eerder. “Als club moeten wij ervoor gaan zorgen dat we in de winters niet meer onze beste speler kunnen kwijtraken. Door financieel stabiel te zijn inderdaad”, zei Van Nistelrooij na de met 3-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen AC Milan in de perskamer.

Aanstaande zomer zullen er waarschijnlijk opnieuw vele miljoenen de kas invloeien want een goede en fitte Madueke is goud waard. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat PSV ‘zomaar veertig of vijftig miljoen euro’ kan ontvangen voor Noni Madueke. Dat PSV Ibrahim Sangaré zal gaan verkopen staat zo goed als vast. ‘Hij gaat komende zomer ongetwijfeld naar de Premier League, waarbij het voor PSV vervelend is dat er een clausule in zijn contract herleeft’, verwijzend naar de afkoopsom van 37 miljoen euro.

Armando Obispo, Jordan Teze, Mauro Júnior en Joey Veerman worden ook genoemd als mogelijke vertrekkers na het seizoen. ‘Al ligt het helemaal niet voor de hand dat PSV hen deze zomer allemaal al van de hand wil doen, in het kader van de continuïteit’, stelt de krant vast.


Vorig artikelJetro Willems volgt PSV op de voet: ‘PSV wint van Sevilla, anders kan ik niet meer thuiskomen’
Volgend artikelNa uitspraak Van Nistelrooij over Gakpo gaan de gedachten terug naar Roger Schmidt: ‘Minder kans op titel’

2 REACTIES

  1. Ff zonder flauwekul, wat denken jullie als psv zijnde wat wij ervan denken als jullie al deze spelers gaan verkopen….en WEER opnieuw moeten gaan bouwen….. misschien krijgen wij van dit adhoc beleid en gebrek aan continuïteit wel eens de balen van ONS cluppie….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in