Home Nieuws ‘PSV kan onder alle omstandigheden scoren’

‘PSV kan onder alle omstandigheden scoren’

25
0

In aanloop naar PSV – Rosenborg is clubwatcher Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad vol vertrouwen over de ontwikkeling van PSV.

De vaste volger van de regionale krant ziet een elftal wat volop in ontwikkeling is. Het talent spat er vanaf en de ploeg gaat ook steeds beter voetballen. De laatste weken loopt het allemaal stukken beter vindt hij.

“De ploeg krijgt minder goals tegen en heeft ook laten zien onder alle omstandigheden te kunnen scoren.”, zegt de journalist. “Ligt het veld toch een keer open, dan is de snelheid van de aanvallers een enorm wapen. Staat PSV op voorsprong, dan jaagt de plaag op meer treffers en ook bij een achterstand bleek het team al een paar keer in staat om terug te komen’, constateert Elfrink.

In navolging van Voetbal International PSV clubwatcher Boeringa ziet ook Elfrink dat Jeroen Zoet zijn oude niveau weer haalt. “Niet onbelangrijk is dat doelman Jeroen Zoet zijn reddingspercentages heeft verbeterd met groeicijfers waar een belegger in aandelen van zou dromen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here