Home Nieuws ‘PSV kan niet in zee gaan met van Bommel en van Marwijk’

‘PSV kan niet in zee gaan met van Bommel en van Marwijk’

139
0

Deze week werd bekend dat Mark van Bommel en Bert van Marwijk klaar zouden staan om de trainerspositie van PSV te gaan bekleden. In het boek van Rob Janssen doet de zaakwaarnemer van Cocu uit de doeken dat van Bommel en van Marwijk op het vinkentouw zitten om de leiding in Eindhoven te krijgen.

Veel PSV fans kijken uit naar het aanstellen van Mark van Bommel als trainer van PSV. De fans hebben hoge verwachtingen van Mark van Bommel als trainer – coach. Criticaster Johan Derksen heeft een hele andere mening over het duo, die hij overigens wel uitstekende vakmensen vindt.

“Ik heb niks aan te merken op de kwaliteiten van Mark van Bommel en Bert van Marwijk en het zijn prima mensen maar PSV kan ze niet aanstellen als trainers. Het kan niet zo zijn dat van Marwijk en van Bommel in een land als Saudi Arabië, waar mensenrechten geschonden worden, ordinair geld cashen en zich daar niets van aantrekken. Onfatsoenlijk vind ik het. Een fatsoenlijke voetbalorganisatie als PSV mag de handen daar niet aan branden. Het zou me tegenvallen van Toon Gerbrands als hij daar aan voorbij gaat en van Bommel en van Marwijk bij PSV aanstelt als trainers”, is Derksen rechtlijnig.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here