Home Nieuws PSV kan ‘nee’ zeggen tegen Sparta na koopoptie voor Shurandy Sambo

PSV kan ‘nee’ zeggen tegen Sparta na koopoptie voor Shurandy Sambo

706
0

Rechtsback Shurandy Sambo kan na een jaar Sparta Rotterdam nog altijd terug naar PSV.

Dat is de uitkomst van de huurovereenkomst met bedongen koopoptie. Shurandy Sambo speelt komend seizoen in ieder geval op huurbasis voor Sparta. Technisch directeur Gerard Nijkamp heeft na gesprekken met PSV een optie tot koop bedongen en de verwachting is dat de Rotterdammers niet meer dan een half miljoen euro voor Sambo hoeven te betalen. Niets is zeker in de voetballerij en dat geldt zeker voor de huurconstructie rond Sambo met Sparta. Sparta heeft de talentvolle back van PSV nog niet binnen, weet PSV-watcher Rik Elfrink te melden.

“PSV kan altijd nog nee zeggen tegen een mogelijke overname”, schrijft Elfrink in het Eindhovens Dagblad. “Daarmee is het een voorwaardelijke optie, zo verzekeren bronnen die de situatie goed kennen. Als de Eindhovense club na een goed jaar van Sambo bij Sparta voldoende perspectief ziet voor de verdediger, kan hij dus alsnog bij de A-selectie in Eindhoven komen. ”

Elfrink vervolgt: “Naast Vitesse en FC Twente had Cambuur belangstelling. Ook het Belgische Union Sint-Gillis had zich voor hem gemeld. Het talent uit de PSV-opleiding wil voor zijn ontwikkeling gaan en Sparta had de beste voorwaarden, zo vond hij in overleg met zijn zaakwaarnemer en familie. Daarbij gaf het verhaal van Nijkamp, het perspectief en ook het gegeven dat Sparta op echt gras speelt de doorslag”, aldus de regionale krant over PSV’s huurling Shurandy Sambo.


Vorig artikelAngeliño mag vertrekken bij Leipzig: ‘Op dit moment is hij nog niet benaderd door PSV’
Volgend artikelSambo vastberaden over toekomst bij PSV: ‘Met meerdere clubs gesproken, doel blijft doorbreken bij PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in