Home Nieuws PSV kan met transfers van Gakpo en Sangaré een bedrag van 80...

PSV kan met transfers van Gakpo en Sangaré een bedrag van 80 miljoen euro plus tegemoet gaan zien

4078
0

Met het afgeronde seizoen 2021-2022 achter de rug is het speculeren over de toekomst volop begonnen. Het kan voor PSV een uiterst lucratieve transferzomer worden met eventuele verkopen van Gakpo en Sangaré.

Hoewel de club de beide topspelers liever niet kwijt wil , moet er toch met een vertrek worden rekening gehouden. Echter zal dat wel de nodige miljoenen in het laatje gaan brengen. PSV zal naar verwachting voor zowel Gakpo als Sangaré om en nabij de 40 miljoen euro gaan vragen. Dat zou dus kunnen betekenen dat de club zomaar 80 miljoen euro aan transferinkomsten tegemoet zou kunnen gaan zien.

De markt moet nog langzaam op gang komen maar feit is dat de PSV selectie vele wisselingen zal ondergaan. De PSV directie onder leiding van Marcel Brands en John de Jong kan zich dus gaan opmaken voor een pittig maar wellicht zeer winstgevend transferwindow. Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré zijn de blikvangers maar PSV wil beide spelers graag in Eindhoven houden. Maar PSV heeft inmiddels een uitstekende onderhandelingspositie want in het contract van de gewilde middenvelder is een afkoopsom van bijna veertig miljoen euro opgenomen. Mochten clubs tegen elkaar op gaan bieden, kan PSV rekening houden met een transfersom van veertig miljoen plus.

Het Eindhovens Dagblad is vrij stellig in haar verslaggeving over Sangaré want biedingen van tussen de twintig en 25 miljoen euro zijn kansloos, schrijft het Eindhovens Dagblad. Newcastle United en Leicester City zeer geïnteresseerd in Sangaré dus mogelijk volgt er snel een eerste bod en ook vanuit Birmingham bestaat er interesse in de Ivoriaan. PSV zet inmiddels in op een langer verblijf van Sangaré, al moet dat nog wel resulteren in een verbeterde aanbieding.


Vorig artikelKlagende Schmidt blijft hangen in 80-20% uitspraak en kan voorbeeld nemen aan Klopp en AZ directie
Volgend artikelAfscheidsinterview Roger Schmidt, die soms waardering miste: ‘Ze verdienen echt meer waardering’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in