Home Nieuws PSV kan komst Hakim Ziyech naar Eindhoven vergeten, geruchten over Ziyech worden...

PSV kan komst Hakim Ziyech naar Eindhoven vergeten, geruchten over Ziyech worden niet tegengesproken

3764
0

PSV tast de markt af naar spelers die er meteen zouden kunnen staan en vanuit dat standpunt bezien werd de club gekoppeld aan de naam van Hakim Ziyech.

De aanvaller van Chelsea is zoekende wat zijn carriere aangaat maar de kans dat PSV de nieuwe werkgever van de gewilde aanvaller wordt is erg klein te noemen. Dat melden het Eindhovens Dagblad en ook Voetbal International.

Zaterdagochtend verschenen er in de landelijke media berichten over de interesse van PSV om Ziyech terug naar de Eredivisie te halen. Hoewel het gerucht niet ontkracht en weersproken wordt, is het niet realistisch, schrijft het Eindhovens Dagblad over de kwaliteitsspeler van Chelsea.

‘Een club als PSV zou gek zijn als ze het niet informeel ook maar enigszins zouden aftasten. Alles bekijken, 99 keer nee en de 100ste keer misschien toch ja. Realistisch? Arnaut Danjuma kiest al voor de nummer 19 in Engeland’, wijst de regionale krant naar de keuze van Danjuma om voor Everton te gaan spelen.

Voetbal International weet te melden dat Ziyech een andere voorkeur heeft wat zijn toekomst aangaat. Inmiddels zou ook FC Barcelona belangstelling hebben voor de middenvelder. Anderlecht aanvaller Fábio Silva is wel daadwerkelijk één van de voornaamste kandidaten om op korte termijn de selectie te gaan versterken. Er wordt gewerkt aan zijn komst.


Vorig artikel3,5 jaar Bruma kost PSV ruim 20 miljoen euro, Cijfers Bruma vergelijkbaar met cijfers Madueke
Volgend artikelMathcfocus | PSV maakt zich klaar voor Vitesse in de sneeuw | Video

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in