Home Nieuws ‘PSV is volgende week koploper’

‘PSV is volgende week koploper’

3413
0

Voor Aad de Mos is het klip en klaar. PSV zal snel koploper worden, is zijn stellige overtuiging.

Net zoals vele andere analisten is ook Aad de Mos niet echt onder de indruk van het vaak overschatte Ajax. Met iets meer precisie had PSV na het rustsignaal met 0-3 achter gestaan.


De Mos denkt dan ook dat Ajax snel punten zal gaan verspelen. Ajax speelt donderdag uit bij FC Twente en neemt het zondag op tegen Feyenoord.

“Je ziet vaak dat Ajax het niet op kan brengen en ze zouden zomaar op zeventig procent tegen Twente kunnen spelen”, zegt De Mos in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Daarnaast krijgen ze het moeilijk tegen Advocaat. Daar ben ik van overtuigd. Ik zie Dick in staat om daar een punt te halen. Als PSV dan zijn werk doet, zes punten pakken, is het volgende week koploper.”

Iedere PSV fan zag PSV ver terugvallen in de tweede helft en dat is inmiddels een bekend euvel. De Mos zegt daarover: “Dat ze zich zo laten wegspelen in de tweede helft had ik niet verwacht. PSV heeft Ajax daar beter gemaakt en dat is juist zo zonde. Het blijft voor mij een wedstrijd die PSV had moeten winnen, waardoor ze Ajax in crisis hadden kunnen zetten. Dan was het de komende wedstrijden voor Ajax extra zwaar geweest”, aldus Aad de Mos over de titelrace.


Facebook Comments