Home Nieuws ‘PSV is vergeten om door te selecteren’

‘PSV is vergeten om door te selecteren’

16
0

Vanaf de zijlijn roepen en praten is het allermakkelijkste, zeker achteraf. Laat Aad de Mos daar nu net een meester in zijn. In het Algemeen Dagblad komt Aad de Mos uitgebreid aan het woord over de situatie bij PSV. De Mos is daarbij kritisch op het transferbeleid van de club. ‘PSV is vergeten om door te selecteren. De tevredenheid na twee kampioenschappen is overgeslagen op de leiding. De miljoenen van de Champions League kwamen wel binnen, maar niemand is wakker geworden. Sportief gezien hebben ze het niet geweldig gedaan. Zintsjenko, Schwaab en Siem de Jong zijn geen voltreffers. Het zou me verbazen als ze in de winterstop niets deden.’

De boel een beetje op scherp zetten, dat kan natuurlijk geen kwaad. Ik zou wel één van de jongeren willen proberen tegen Atlético”, zegt De Mos. ,,Zoals Dante Rigo, die het erg goed doet bij Jong PSV. Of Sam Lammers. Waarom niet? Dat is ook gebeurd met Aissati (debuteerde op zijn 17de voor PSV in de Champions League tegen AC Milan, red). Je hoeft ze niet meteen in de basis te zetten, maar het is goed om de groep te laten voelen dat er jonge jongens zijn die aan de weg timmeren. Verder moet je zo dicht mogelijk bij jezelf blijven.”

Want het duel morgen in Madrid biedt PSV een uitgelezen kans om het vertrouwen weer wat op te vijzelen, meent De Mos. ,,Atlético is nu juist een ideale tegenstander. Als je weinig wint, is het ook wel eens lekker als je een wedstrijd speelt waarin je niets te verliezen hebt. Zaterdag tegen ADO heeft PSV alles te verliezen, maar tegen Atlético niet. PSV is sowieso sterker als ze vanuit de kracht van een tegenstander kunnen spelen dan dat ze zelf het balletje hebben. Iedereen is bovendien gemotiveerd en Atlético is ook niet in goeden doen.”


Vorig artikelVIDEO: Eindhovens Dagblad over de vormcrisis van PSV
Volgend artikelToon Gerbrands verwacht rustige dagen in Madrid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in