Home Nieuws PSV is ver met Aster Vranckx, die net zo ‘open’ als Earnie...

PSV is ver met Aster Vranckx, die net zo ‘open’ als Earnie Stewart is: ‘Een eer als PSV mij wil’

8259
0

Vraag of Earnie Stewart voor de camera en microfoon komt en de verslaggever van dienst én de kijkers weten dat er veel duidelijke informatie volgt.

Earnie Stewart draait nergens om heen, geeft antwoord op antwoord en draagt de club PSV krachtig en vol overtuiging uit. John de Jong zou een spoedcursus goed communiceren over kunnen slaan als hij een jaar lang naar het niveau van communiceren van Earnie Stewart kijkt. Hans Kraaij stelde vrijdagavond de nodige vragen aan Stewart, die overal antwoord op gaf en de PSV duidelijk inkijk gaf in de plannen en de stand van zaken op de transfermarkt.

PSV zet duidelijk in op de komt van Aster Vranckx van Vfl Wolfsburg, die in principe als vervanger van Sangaré geldt. De Ivoriaan speelde een erg goede partij vrijdagavond maar is zeker nog niet vertrokken. De komst van de gewilde Belg Vranckx hangt wel samen met een vertrek van Sangaré maar PSV wil de komst van de Belg graag realiseren. De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano weet zelfs al te melden dat de komst van de jonge Belg bijna een feit is en dat de speler al rond is met PSV.

Rik Elfrink is zoals te doen gebruikelijk voorzichtiger en meldt dat het nog geen uitgemaakte zaak is dat de Belg op weg is naar PSV. De hoofdrolspeler zelf laat zich ook niet onbetuigd en heeft zich in de Duitse pers positief uitgelaten over de belangstelling vanuit Eindhoven. De 20-jarige Belgische middenvelder werd twee seizoenen geleden door VfL Wolfsburg overgenomen van KV Mechelen, waarvoor hij op jonge leeftijd al 47 duels afwerkte. Afgelopen seizoen speelde Vranckx op huurbasis voor AC Milan.

“Ik ben blij weer in Wolfsburg te zijn. Al het andere gaan we zien. Voor mij is het een eer, als een vereniging als PSV mij wil hebben, maar ik ben nu terug bij VfL en totaal gefocust op wat hier gebeurt”, vertelt Vranckx in een interview met de Wolfsburger Allgemeine Zeitung.

Vranckx staat nog tot medio 2025 onder contract bij VfL Wolfsburg en speelt veelvuldig in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een vertrek is bespreekbaar als de Volkswagenclub erin zou slagen om de gewenste versterking Lovro Majer over te nemen van Stade Rennais. De tweevoudig Belgisch international zou rond de 10 miljoen euro moeten kosten, wat voor Wolfsburg betaal is.

Earnest Stewart bevestigde tegenover ESPN dat Vranckx een belangrijke kandidaat is om de selectie te versterken. “Dat is een van de spelers, waar we wel oren naar zouden hebben als Sangaré vertrekt. Hij is een van de kandidaten.”

Vranckx bracht eerder deze zomer al een bezoek aan Eindhoven om een beeld te krijgen van PSV en gesprekken te voeren. Dat bezoek is al enige weken geleden maar de Belg staat te poppelen om naar PSV te komen, zoveel is zeker.


Vorig artikelKenneth Perez pakt de verkeerde verdediger aan maar is niet alleen maar zuur: ‘Veel zin om hem te gaan volgen’
Volgend artikelFC Bayern middenvelder en international zet zinnen op transfer en is op weg naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in