Home Nieuws ‘PSV is nu sterker dan Ajax’

‘PSV is nu sterker dan Ajax’

1230
0

Er is veel vertrouwen in PSV voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Ajax. PSV en Ajax spelen vanaf kwart voor vijf de topper in de Johan Cruijff Arena.

PSV speelt nog twee competitiewedstrijden, voordat op 20 november het WK in Qatar begint. Als PSV beide competitiewedstrijden tegen zowel Ajax als AZ goed weet af te sluiten, kan er gerust gesproken worden van een prima eerste seizoenshelft waarin diverse topwedstrijden gewonnen werden. Dat kan van concurrent Ajax niet bepaald gezegd worden. DE club uit Amsterdam won dit seizoen slechts 2 zogenaamde topwedstrijden tegen het zwakke Rangers FC, waar PSV dan weer niet van wist te winnen.

De wedstrijd van aanstaande zondagmiddag in Amsterdam werpt zijn schaduw al dagen vooruit. De beide PSV iconen Willy en René van de Kerkhof vinden zelfs dat PSV favoriet is. Ook in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International waren al soortgelijke geluiden te horen. ‘PSV is er klaar voor, aldus Willy. ‘Iedereen staat nu op de goede plek. Het team staat op de rails en gaat doordenderen. PSV is nu ook sterker dan Ajax’, zeggen de broers in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant.

René is het eens met zijn broer. “PSV is op dit moment de betere ploeg. En Ajax heeft de laatste tijd ook een paar klappen gekregen. Niet zo zuinig ook. Ik denk dat de lachende gezichten wel eens richting Eindhoven zouden kunnen gaan zondag.” De broers van de Kerkhof vonden PSV – Arsenal ‘de beste wedstrijd van het seizoen’. “Misschien wel van de laatste paar jaar.”


Vorig artikelEl Ghazi verwacht veel van PSV in Amsterdam: ‘Ajax is zeker kwestbaar’
Volgend artikelAnwar El Ghazi baalt van Aston Villa en Everton maar wil nu Ajax pijn doen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in