Home Nieuws ‘PSV is meer Brabant en minder Eindhoven’

‘PSV is meer Brabant en minder Eindhoven’

13
0
Toon Gerbrands en Marcel Brands zijn opnieuw en alweer bezig met de toekomst van PSV. De club is kampioen geworden maar moet mee in de vaart der volkeren.
PSV is hot op moment en de directie ziet een verschuiving van het regionale naar het landelijke. Maar PSV moet verder zonder Philips en dat is nogal een item binnen en rond de club. In Voetbal International spreekt de directie over de toekomst van de club.
‘Dit vertelt het hele verhaal’, aldus Gerbrands in gesprek met Voetbal International. ‘Je slaagt of je faalt, een tussenweg is er niet. We zijn kampioen geworden, we hebben aan de doelstelling voldaan.’ Maar, zegt hij erachteraan. ‘We zijn nooit tevreden, we kunnen altijd verbeteren en ontwikkelen.’  Samen met Marcel Brands en Phillip Cocu vormt Gerbrands een driehoeks directie dat PSV richting een nieuwe tijd moet loodsen. Een tijd zonder Philips op de borst en dus met een andere uitstraling naar buiten.

De toekomst van PSV wordt verder in de steigers gezet. PSV is niet klaar, de club is volop in beweging. ‘Er komt onmiskenbaar een nieuwe fase aan in de historie van de club. We zijn bezig met een transformatie. Iemand zei het laatst mooi: “PSV is minder Philips en meer bedrijfsleven. En minder Eindhoven en meer Brabant”. Misschien ook wel meer landelijk, zelfs. Er is rust, stabiliteit, dát is een gezonde bodem om als club verder te groeien.’


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here