Home Nieuws ‘PSV is kwalitatief een stuk sterker dan Feyenoord’

‘PSV is kwalitatief een stuk sterker dan Feyenoord’

11
0

Er wordt veel verwacht van PSV aanstaande zondag. Het elftal van Philip Cocu wordt her en der hoge verwachtingen toegeschreven. De ploeg zou stabieler zijn, meer kwaliteit hebben en dus weleens de wedstrijd kunnen gaan winnen.

De Mos denkt dat beide ploegen heel erg aan elkaar gewaagd zijn. “Mijn gevoel zegt dat het uitloopt op een gelijkspelletje. Ik zie Feyenoord thuis altijd scoren, maar PSV ook. Dus ik ga ervan uit dat het een 1-1 of 2-2 gaat worden. Bij Feyenoord gaat van groot belang worden dat de buitenspelers hun tegenstander voorbij moeten en wat Toornstra gaat doen tussen de linies.”

Van de Kerkhof: “We gaan in ieder geval winnen. Ik denk dat we met 3-1 kunnen winnen daar. Ik denk dat PSV gewoon kwalitatief een stuk sterker is, al heeft de homogeniteit van Feyenoord dit seizoen al wel voor veel verrassingen gezorgd. Ze hebben ook een goede ploeg.”

Van de Kerkhof zei onlangs dat hij denkt dat PSV nog ‘gewoon’ kampioen kan worden. “Ik sta daar nog steeds achter. We moeten ze allemaal winnen en dan zijn we kampioen”, besluit hij. We sluiten ons aan bij de woorden van van de Kerkhof.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here