Home Nieuws ‘PSV is in topvorm’

‘PSV is in topvorm’

12
0

Joep Schreuder gaat in gesprek met de Mexicaanse tandem Moreno en Guardado, in op de verschillen tussen de top en de subtop en het verschil in niveau tussen de Spaanse Liga en Nederlandse eredivisie. De NOS schat de kansen van PSV om een goed resultaat te behalen positief in. ‘Het elftal blaakt van het zelfvertrouwen en PSV is in topvorm’, schrijft het medium op de eigen website.

Moreno weet dat het gat tussen Spanje en Nederland groot is. “Het grootste verschil is dat de spelers daar meer ervaring hebben. Hier zijn de spelers jonger. Daar spelen voetballers die op het hoogtepunt van hun loopbaan zijn en dat zie je terug op het veld. Ze zijn minder naïef. Er geldt: als je niet wint, verlies dan ook niet”.

Guardado: “In hun speelstijl speelt iedereen op dezelfde manier. Zij hebben zich ontwikkeld tot een geweldig elftal. Ze weten precies waar hun sterke punten liggen en maken daar heel goed gebruik van”.

De nul is heilig, zegt Moreno. “Het is echt heel belangrijk om geen doelpunt tegen te krijgen, daar moet ik echt goed om denken. We gaan voor de winst en moeten profiteren van het thuispubliek”, besluit Moreno in gesprek met de NOS.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here