Home Nieuws ‘PSV is hier een publiekstrekker’

‘PSV is hier een publiekstrekker’

57
0

PSV speelt donderdagavond in Trondheim het tweede duel in het Europa League toernooi.

Rosenborg verloor haar eerste groepswedstrijd en van PSV mag worden verwacht dat het elftal de drie punten mee naar Eindhoven zal nemen.

Rosenborg is in Noorwegen een hoogvlieger in de nationale competitie maar kende dit seizoen toch een mindere periode. De ploeg staat momenteel niet bovenaan in de Noorse eerste Liga. Het bezoek van PSV doet de club uit Trondheim goed. PSV is een grote naam, zegt Rosenborg medewerker Gert Heerkes, oud trainer van onder andere Heracles Almelo en Willem II,

Heerkes is momenteel actief als trainer van de beloften van Rosenborg. Voor de camera’s van FOX Sports blikt hij vooruit op de wedstrijd met PSV.

“Ik heb het idee dat PSV wel een publiekstrekker is”, zegt Heerkes. “Rosenborg heeft een goede defensieve structuur, maar of ze voetballend meekunnen met PSV dat vraag ik me af. Ik denk dat Rosenborg een taaie tegenstander is maar ik schat PSV hoger in. Ik hoop op een mooie en spectaculaire wedstrijd maar ik vind het vooral heel mooi dat Rosenborg een Nederlandse tegenstander heeft geloot.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here