Home Nieuws ‘PSV is gedwongen tot 4-4-2’

‘PSV is gedwongen tot 4-4-2’

38
0
PSV is gedwongen om 4-4-2- te spelen bij de opening van kalenderjaar 2017, althans dat stelt het Eindhovens dagblad.
De krant schrijft dat Cocu bijna gedwongen om met een 4-4-2-opstelling te spelen, of een tussenvorm tussen een 4-3-3 en 4-4-2. Daarbij zou Bart Ramselaar wel eens de rechterflank voorin kunnen bestrijken, iets wat hij in zijn periode bij FC Utrecht al met succes deed, denkt het medium.
Toch lijkt het onwaarschijnlijk om de vertrouwde variant te laten voor wat het is. Immers het elftal kent totaal geen vastigheden in een nieuwe opstelling en bovendien kunnen Pereiro en Jozefzoon de bezetting op de flanken invullen. Jozefzoon op de positie van Narsingh is immers geen achteruitgang.

Naast de aan zijn kuit geblesseerde Oleksandr Zinchenko haalt ook Steven Bergwijn het duel met Excelsior niet. Het 19-jarige talent heeft met knieklachten. Drie opties voor de rol als linksbuiten zijn door blessures nu weggevallen en daardoor kan Cocu wel eens kiezen voor een tussenvariant tussen het nieuwe en oude spelconcept, waarbij Van Ginkel en Ramselaar de diepste middenvelders zijn en Ramselaar ook volop kan aanvallen, analyseert het dagblad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here