Home Nieuws ‘PSV is bereid om clubrecord te breken voor Portugese middenvelder’

‘PSV is bereid om clubrecord te breken voor Portugese middenvelder’

7642
0

PSV wordt in verband gebracht met de Portugese middenvelder Gedson Fernandes. Fernandes is speler van Besiktas maar inmiddels een speler met veel potentie.

De middenvelder werd afgelopen zomer voor zes miljoen euro verkocht door Benfica aan Besiktas maar heeft inmiddels een ander prijskaartje om zijn nek hangen. Turkse media melden dat PSV bereid zou zijn om het clubrecord te verbreken om de middenvelder naar Eindhoven te kunnen halen.

Het bericht in Turkse media lijkt onwaarschijnlijk te zijn want er wordt gesproken over een transfersom van maar liefst achttien miljoen euro, wat PSV op tafel zou willen leggen om Fernandes komende zomer naar Eindhoven te halen.

Earnie Stewart en Marcel Brands dienen deze zomer Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez te vervangen en dus wordt de club in verband gebracht met diverse middenvelders. Paris Saint-Germain wordt ook genoemd voor de middenvelder van de Turkse club. Benfica heeft contractueel gezien nog recht op vijftig procent bij doorverkoop, meldt FootballTransfers.


Vorig artikelRicardo Pepi zet zinnen op transfer naar PSV: ‘Hij wil dolgraag op 3 juli aansluiten’
Volgend artikelRicardo Pepi uitgelicht | Dit zijn de doelpunten van Ricardo Pepi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in