Home Nieuws PSV investeert 12 miljoen euro in Jerdy Schouten, medische keuring in Eindhoven...

PSV investeert 12 miljoen euro in Jerdy Schouten, medische keuring in Eindhoven afgerond

5478
0

PSV gaat opnieuw miljoenen euro’s investeren op de internationale transfermarkt.

Na de nodige miljoenen voor Noa Lang en Ricardo Pepi gaat de club opnieuw voor een miljoenentransfer. Maar liefst 12 miljoen euro zal de middenvelder PSV gaan kosten, waar de nodige bonussen nog bij komen mochten er successen worden geboekt.

Dat betekent dat de club deze zomer voor drie spelers al minimaal 34 miljoen euro op tafel legde voor de genoemde drie versterkingen. De komst van Malik Tillman kost PSV om en nabij de 1 miljoen euro aan huur. Mocht de koopoptie later gelicht worden, dient PSV 12 miljoen naar München over te maken.

Terug naar Jerdy Schouten, die zaterdag in allerijl naar Nederland vloog om vandaag, zondag, de medische in Eindhoven te ondergaan. Die medische keuring is inmiddels succesvol afgerond, meldt het Eindhovens Dagblad.

Schouten had zijn zinnen gezet op een transfer naar Eindhoven. AC Milan had liefst twintig miljoen voor Schouten over, maar de Italiaanse topclub alsmede Nottingham Forest en Lazio Roma kregen te horen dat PSV de nieuwe club moest gaan worden.

Met de komst van Jerdy Schouten sorteert PSV voor op een vertrek van Ibrahim Sangaré. Zodoende heeft Peter Bosz meer opties op het middenveld. Schouten maakte in 2019 de overstap van Excelsior naar Bologna. In Italië werd hij meteen een belangrijke kracht. In totaal speelde Schouten 109 duels voor Bologna. Vorig jaar maakte hij zijn interlanddebuut voor het Nederlands elftal. Schouten zet in op deelname aan het Europese Kampioenschap van 2024 in Duitsland.

Ook de komst van de Belg Aster Vranckx is nog altijd een mogelijkheid. De twintigjarige Belgische international lijkt wel alleen te komen als Ibrahim Sangaré wordt verkocht.


Vorig artikelZaakwaarnemer Sangaré bevestigt belangstelling Bayern München, maar noemt ook Liverpool en PSG
Volgend artikelThe Standard: Jonge Arsenal aanvaller én middenvelder in de belangstelling van PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in