Home Nieuws PSV informeert bij Vitesse naar voorwaarden transfer Doekhi, Feyenoord gaat voor Bazoer

PSV informeert bij Vitesse naar voorwaarden transfer Doekhi, Feyenoord gaat voor Bazoer

1888
0

PSV lijkt werk te gaan maken van Vitesse aanvoerder Danilho Doekhi.

PSV heeft volgens Voetbal International inmiddels geïnformeerd naar de mogelijkheid om Danilho Doekhi van de club uit Arnhem over te nemen. Door de blessure van André Ramalho is PSV opnieuw bij Doekhi uitgekomen, nadat er afgelopen zomer al sprake was van interesse in de jonge verdediger.

De jonge aanvoerder, die sinds dit seizoen de band draagt, speelde inmiddels 116 wedstrijden voor de Arnhemmers en wist daarin uit te groeien tot een steunpilaar in de defensie.

De verdediger is nog maar 23 jaar oud en is al langer in beeld bij de scouting van PSV. Doekhi is bijna transfervrij dus Vitesse lijkt aan zet te zijn. De vraag is geworden of Vitesse nog wenst te verdienen aan de over 6 maanden uit zijn contract lopende centrale verdediger.

Voetbal International meldt tevens dan er van concrete gesprekken en een bod bij Vitesse nog geen sprake is. Het is goed mogelijk dat PSV de komende dagen gaat doorpakken voor Doekhi. Ondertussen is Feyenoord serieus in de markt voor Bazoer en lijkt PSV de interesse voor Bazoer te hebben losgelaten. Feyenoord meldde zich inmiddels officieel in Arnhem voor Bazoer, waar PSV alleen sprak met Bazoer en zijn management.

Later meer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here