Home Nieuws PSV informeert bij FC Barcelona naar aanvaller Estanis Pedrola

PSV informeert bij FC Barcelona naar aanvaller Estanis Pedrola

4068
0

In de maanden waarin de meeste geruchten haar oorsprong vinden, wordt vanuit Spanje gemeld dat PSV bij FC Barcelona navraag heeft gedaan naar de beschikbaarheid van de aanvaller Estanis Pedrola.

Het bericht wordt gemeld door de bekende Spaanse journalist Toni Juanmartí. Juanmarti weet dat PSV navraag gedaan heeft bij de Catalaanse grootmacht over de vraagprijs van Estanis Pedrola. Het Spaanse talent is momenteel actief bij FC Barcelona en speelt doorgaans als vleugelaanvaller.

Er worden nog meer clubs genoemd voor de jonge aanvaller. Naast PSV zouden ook Valencia, Girona, Celta de Vigo, AZ en Anderlecht de aanvaller in de gaten houden. Pedrola is een negentienjarige linksbuiten die in juli 2019 vanuit stadgenoot Espanyol overstapte naar het opleidingsinstituut waar ook Xavi Simons jaren achtereen heeft doorgebracht. Het betreft La Masia.

Het contract van de aanvaller loopt tot medio 2024. Celta de Vigo, Girona en Valencia CF denken dat zijn als Spaanse La Liga clubs meer kans maken op de handtekening van de aanvaller. Heeft Pedrola afgelopen seizoen enigszins gepresteerd of houden zijn prestaties en statistieken niet over?

Het afgelopen seizoen speelde Pedrola 21 wedstrijden voor de zogenaamde B-ploeg van FC Barcelona. Dit elftal is actief in de zogenaamde Prima Federación. Pedrola maakte toch nog acht goals. De huidige marktwaarde van de snelle aanvaller en flankspeler wordt door het toonaangevende Transfermarkt.de op dit moment geschat op zo’n 500.000 euro. PSV heeft volgens de Spaanse journalist inmiddels ‘navraag hebben gedaan naar de vraagprijs’, klinkt het.

De insteek van de jonge Pedrola is dat er hoe dan ook een plan voor ontwikkeling voor hem is het volgende seizoen. De aanvaller wil perspectief op groei en ontwikkeling en staat ook open voor buitenlandse clubs.


Vorig artikelStevig teken van ambitie Brighton & Hove Albion, Engelse subtopper in verband gebracht met Xavi Simons
Volgend artikelArsenal fans richten pijlen op zeer populaire Xavi Simons, Londense fans sporen Arsenal aan tot transfer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in