Home Nieuws Potentiële topverdediger in Brussel | PSV meldt zich bij Anderlecht en overweegt...

Potentiële topverdediger in Brussel | PSV meldt zich bij Anderlecht en overweegt miljoenenbod

2267
0

In de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger lijkt PSV bij vele clubs aan te kloppen. Althans, er worden vele spelers gepolst en er zijn vele spelers in beeld.

Tal van clubs zijn al de revue gepasseerd. Van Saasuolo tot PEC Zwolle en van Club Deportivo Guadalajara, oftewel Chivas tot Espanyol. Daar is nu ook het Belgische Anderlecht bij gekomen. De Brusselse club heeft Zeno Debast onder contract staan. Debast is een 19-jarige centrale verdediger van Anderlecht, die vooral afgelopen jaar een enorme ontwikkeling wist door te maken.

Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat PSV geïnformeerd heeft naar Zeno Debast. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al 57 officiële wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld, waarvan het grootste deel ook in de basis. Met name afgelopen seizoen speelde Zebast het gros van de genoemde wedstrijden voor Anderlecht.

Afgelopen seizoen debuteerde Debast al voor het Belgische nationale elftal en behoorde hij ook tot de WK-selectie van de Rode Duivels. Kortom, de nog jonge verdediger timmert inmiddels aardig aan de weg. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Debast volgens bronnen 10 tot 15 miljoen euro moet kosten. Daarbij horen dan ook nog de nodige bonussen. Veel clubs zouden interesse hebben in de talentvolle Belg.

Volgens het Belgische Het Laatste Nieuws is de verdediger ook in beeld bij tal van andere Europese clubs. Eerder deze transferperiode meldden Villarreal en Eintracht Frankfurt zich met een bod van zo’n 10 miljoen euro, maar dat werd direct afgewezen.


Vorig artikelAnalisten krijgen geen gelijk, Ihattaren vindt toch nieuwe club en kiest voor financiële zekerheid
Volgend artikelBelgische media noemen PSV als meest concrete club voor De Ketelaere, die toch voor kans in Milaan wil gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in