Home Nieuws PSV in zee met jonge middenvelder uit eigen gelederen

PSV in zee met jonge middenvelder uit eigen gelederen

16
0

PSV gaat in zee met Robin Schoonbrood, een opkomend talent uit de eigen jeugd. De begaafde middenvelder speelt momenteel bij PSV O19, maar beschikt over een aflopend contract. De club wil Schoonbrood nu voor langere tijd op de loonlijst plaatsen, meldt het Eindhovens Dagblad.

Meerjarige overeenkomst
Het aflopende contract van de jeugdinternational van Oranje zet PSV aan tot actie. Schoonbrood krijgt nu de kans een meerjarige overeenkomst te tekenen. Indien alle partijen akkoord gaan, zal hij zich opnieuw aan de club verbinden. De inmiddels achttienjarige middenvelder speelt al sinds zijn negende bij PSV. De verwachting is dan ook dat hij snel zijn handtekening zet onder het kersverse contract.

Vaste kracht bij de junioren
Schoonbrood is een vaste kracht in het elftal van Mark van Bommel en kan in de Onder 19-competitie deze maand kampioen worden. De belangstelling voor de Noord-Brabander komt niet geheel onverwacht. In maart van dit jaar zat hij al op de bank bij Jong PSV tijdens een competitieduel met Jong FC Utrecht. De Eindhovenaren zijn dus op de hoogte van de kwaliteiten van de middenvelder. Het is daarom geen verrassing dat PSV spijkers met koppen wil slaan en de speler wil vastleggen voor de toekomst.

PSV draait uitstekend
Het vertrek van dragende spelers uit het eerste elftal is interessant voor Schoonbrood. Wanneer hij goed presteert in Jong PSV is hij in de toekomst een belangrijke kandidaat voor de ploeg van Philip Cocu. Dat is een mooi vooruitzicht, want PSV draait de laatste jaren uitstekend. De club werd in de afgelopen vier jaar maar liefst drie keer kampioen. Voor de talentvolle middenvelder lijkt de keuze daarom snel gemaakt. Denk jij dat het team ook dit jaar de titel pakt? Dan kun je wedden op PSV!

Komend seizoen al in actie?
De vraag is of Schoonbrood al komend seizoen in actie komt voor Jong PSV, of zelfs zijn eerste minuten maakt in de Eredivisie. Wanneer hij bijtekent, lijkt de kans groot dat hij binnen niet al te lange tijd zijn debuut maakt in het betaalde voetbal. Voor de jonge speler is het afwachten welke spelers deze zomer vertrekken naar het buitenland, maar ook welke kandidaten PSV in de zomer aantrekt.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here