Home Nieuws PSV in Sittard: Götze en van Ginkel terug, Doan en Bruma vermoedelijk...

PSV in Sittard: Götze en van Ginkel terug, Doan en Bruma vermoedelijk in de basisopstelling, Vertessen niet inzetbaar

3243
0

PSV zal vermoedelijk opnieuw gehavend afreizen naar Sittard voor de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. PSV wacht zondagmiddag om half 3 de uitbeurt tegen Fortuna.

In Monaco werd duidelijk dat er opnieuw blessureleed bij is gekomen in de vorm van het uitvallen van Yorbe Vertessen en Carlos Vinicius. Hoe gaat PSV voor de dag komen in Sittard?

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Roger Schmidt noodgedwongen weer enkele wijzigingen zal doorvoeren in de basisopstelling door de recente blessures. Yorbe Vertessen lijkt vanwege een ribblessure niet inzetbaar, terwijl ook Carlos Vinícius een twijfelgeval is.

In Monaco hadden beide aanvallers nog een basisplaats maar dat lijkt er in Sittard niet in te zitten, hoewel beide aanvallers vrijdagmiddag nog onderzoeken ondergingen. Bruma en Ritsu Doan lijken daardoor een basisplaats te krijgen. Marco van Ginkel en Mario Götze lijken wel weer inzetbaar.

Vermoedelijke opstelling PSV in Sittard: Drommel, Teze, Ramalho, Boscagli, Max, Van Ginkel, Götze, Sangaré, Doan, Zahavi, Bruma


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here