Home Nieuws PSV in onderhandeling met Bologna, Jerdy Schouten wil ‘dol- en dolgraag’ naar...

PSV in onderhandeling met Bologna, Jerdy Schouten wil ‘dol- en dolgraag’ naar PSV

2268
0

PSV is met de Italiaanse Serie-A club Bologna in onderhandeling getreden over een transfer van Jerdy Schouten.

PSV zet momenteel vol in op de komst van de middenvelder van de Italiaanse club en weet dat het daartoe miljoenen zal moeten bieden. PSV heeft immers concurrentie van AC Milan, dat volgens Italiaanse media een hoger transferbedrag op tafel wil leggen voor de middenvelder. AC Milan zat PSV deze zomer al eerder dwars door niet mee te werken aan de huur van Charles De Ketelaere, die vervolgens naar Atalanta Bergamo trok.

PSV is dus zoals gezegd serieus in de markt voor de middenvelder van Bologna en hoopt komende dagen de transfer vlot te trekken. De club heeft een bedrag van ongeveer 12 miljoen euro en een aantal extra bonussen voor Schouten over.

PSV zal ook voorbij AC Milan moeten, dat zo’n 20 miljoen euro voor Schouten wil betalen. ‘De club heeft het idee dat dat kan lukken, omdat Schouten zelf dol- en dolgraag naar Eindhoven wil’, schrijft het Eindhovens Dagblad over de stand van zaken.

Volgens het Eindhovens Dagblad worden de stappen van PSV in Italie onderschreven. ‘Betrouwbare Italiaanse bronnen bevestigen het bod van pakweg 12 miljoen euro en een aantal bonussen. PSV is op dit moment aan het onderhandelen met Bologna, nadat afgelopen week naar verluidt al een persoonlijk akkoord met de speler is bereikt’, schrijft de regionale krant over een akkoord tussen PSV en de hoofdrolspeler.

‘PSV kan aan de eisen van Schouten voldoen en hij ziet het volgens ingewijden zitten om met Peter Bosz te gaan samenwerken’, aldus de regionale krant over de op handen zijnde opmerkelijke transfer.


Vorig artikelBologna ontvangt eerste mega-bod PSV op Jerdy Schouten | PSV wil AC Milan aftroeven
Volgend artikelBurnley en Vincent Kompany melden zich bij PSV voor Bakayoko, PSV is resoluut

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in