Home Nieuws ‘PSV in Monaco in gesprek met Raiola over transfer Steven Berghuis’

‘PSV in Monaco in gesprek met Raiola over transfer Steven Berghuis’

10012
0

PSV lijkt serieus werk te gaan maken van de komst van Steven Berghuis naar Eindhoven.

Althans dat is de lezing van Veronica Inside. PSV zou deze zaterdag met Mino Raiola over Steven Berghuis in gesprek gaan. Dat melden ‘goed geïnformeerde bronnen’ aan Veronica Inside. Het overleg vindt plaats in Monaco en wordt gevoerd door algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch directeur John de Jong, weet het medium van Veronica gedetailleerd te melden.

Waarom expliciet melding wordt gemaakt over ‘Monaco’ als plaats van onderhandeling is vooralsnog niet duidelijk, hoewel algemeen bekend is dat Raiola Monaco als vaste woon- en verblijfplaats heeft.

De lezing is dat Feyenoord tot voor kort pertinent niet mee wilde werken aan een overgang van Rotterdam naar Eindhoven maar inmiddels van standpunt gewijzigd zou zijn. De transfersom werd daarom vrij hoog ingezet op een bedrag van 20 miljoen euro. Door het huidige spelersbudget van Feyenoord loopt de club nu mogelijk gevaar, waardoor de kans bestaat dat een transfer van Berghuis ineens wél bespreekbaar is, zo meldt Veronica Inside zaterdagmiddag.

De komst van Berghuis zou kunnen betekenen dat PSV mogelijk snel Lozano en/of Bergwijn zou kunnen verkopen. Met de Portugese aanvaller Bruma heeft PSV al een meer dan uitstekend alternatief voor de vleugels.

Later meer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here