Home Nieuws PSV in Londen en de vreugde-explosie dankzij Alex | PSV lijkt een...

PSV in Londen en de vreugde-explosie dankzij Alex | PSV lijkt een ‘nieuwe’ Alex in de selectie te hebben

1373
0

Woensdagavond spelen Arsenal en PSV voor de derde keer in één jaar tegen elkaar.

De vorige twee edities betroffen het wedstrijden in de Europa League maat vandaag de dag speelt PSV weer in de Champions League. Rondom wedstrijden tussen PSV er Arsenal gaan de gedachten nog altijd terug naar Alex Rodrigo Dias da Costa.

De klasse-verdediger Alex zal nooit uit onze herinneringen verdreven worden. De kwaliteiten van de Braziliaan zorgen er zelfs voor dat er nog altijd steevast wordt gewezen naar een ’type Alex-verdediger’, in het geval PSV weer eens een nieuwe verdediger weet aan te trekken. Echter zorgt de komst van Bella-Kotchap wel degelijk voor vergelijkingen met Alex. De Duitser is een heuse kracht patser die de duels niet schuwt en op techniek en kracht zijn tegenstander vaak de baas blijft.

Bekijk in onderstaande video de beelden vanuit Londen, waar de camera van PSV TV alles minutieus vast wist te leggen. Tekst gaat verder onder de video.

Een andere editie van Arsenal – PSV, te weten die van het voorjaar van 2007, staat bij de meeste PSV fans nog fris in het geheugen gegrift. Het betreft natuurlijk de 1-1 remise dankzij de snoeiharde kopstoot van de Braziliaanse verdediger Alex. De Braziliaan kopte PSV hoogstpersoonlijk naar de volgende ronde en schakelde Champions League-finalist Arsenal tot grote teleurstelling van de Londense vedetten, hard uit.

De ploeg van Ronald Koeman maakte indruk in de Champions League, door tweede te worden in een poule met Liverpool, Bordeaux en Galatasaray. Die bewuste poule heeft veel weg van de huidige poule B, waarin er voor PSV ook zeker kansen liggen op succes. De beelden van de 1-1 remise blijven nog steeds geweldig te aanschouwen, laat onderstaande video zien. De rake 1-1 is het natuurlijk het hoogtepunt te noemen.


Vorig artikelPSV zit met Europese topclubs op Belgische tribune voor Noors toptalent (18)
Volgend artikelZelfverzekerd klinkt het: ‘PSV is favoriet voor de titel, zo eerlijk moet je zijn met onze selectie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in