Home Nieuws PSV in Glasgow | Rangers-spits Dessers wacht PSV’ers op: ‘Wat ik gezien...

PSV in Glasgow | Rangers-spits Dessers wacht PSV’ers op: ‘Wat ik gezien zag er erg goed uit’

1690
0

Na de Oostenrijkse stad Graz doet PSV de Schotse stad Glasgow aan. Het doel is duidelijk en de selectie van Peter Bosz is nog 180 minuten verwijderd van de zo gewenste groepsfase van het UEFA toernooi.

Onderstaande video toont beelden van het vertrek it Eindhoven alsmede de aankomst van de selectie in Glasgow. Ook wordt de training op het klassieke Ibrox Park in beeld gebracht.

Rangers FC beschikt inmiddels over een Eredivisie-achtige voorhoede dit seizoen. De Eredivisie heeft bepaald geen jasje uitgedaan afgelopen jaren maar heeft juist aan allure en aanzien gewonnen. De vijfde competitie van Europa, dat is de Eredivisie inmiddels en dat is goed nieuws als even bijzonder te noemen.

Rangers FC dacht er goed aan te doen maar liefst drie Eredivisie-aanvallers aan te trekken. Alle drie de aanvallers, Lammers, Dessers en Daninlo kunnen in Nederland in ieder geval niet op heel veel complimenten rekenen. Verschillende analisten, waaronder die van ESPN, hebben niet veel op met de drie genoemde aanvallers.

Afgelopen zaterdag speelden alle drie de aanvallers een deel van de wedstrijd samen in de achtste-finale van het League-Cup toernooi. De Belgische aanvaller Cyriel Dessers wist zich in ieder geval gedegen voor te bereiden op de komst van PSV en vertelde dat het voor hem een speciale wedstrijd gaat worden.

Dessers stond de PSV-selectie maandagavond vriendelijk als hij is, op te wachten voor de gebruikelijke training in het stadion. Dessers sprak met verschillende PSV’ers en liet zich ontvallen dat het er goed uitziet dit seizoen. ‘Ik heb wat wedstrijden gezien en dat zag er erg goed uit’, zei Dessers in onderstaande video.


Vorig artikelDe eerste dagen van Sergiño Dest bij PSV | INSIDE Movie
Volgend artikelPSV deze zomer zeer actief en slagvaardig op transfergebied

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in