Home Nieuws ‘PSV in gesprek met Paris Saint-Germain over transfer Ibrahim Sangaré’

‘PSV in gesprek met Paris Saint-Germain over transfer Ibrahim Sangaré’

10162
0

PSV is druk doende de transfers van de middenvelders Jerdy Schouten maar ook die van Aster Vranckx af te ronden.

Beide middenvelders zullen de PSV-gelederen weldra gaan versterken. De onderhandelingen met Bologna, de werkgever van Jerdy Schouten, zijn zo goed als afgerond op wat papierwerk na maar PSV is volgens het Eindhovens Dagblad nog niet volledig rond met de middenvelder zelf. Dat zal vermoedelijk overigens niet lang op zich laten wachten.

De komst van Aster Vranckx daarentegen mag dan weer wel opmerkelijk worden genoemd. De middenvelder van Wolfsburg is net als Jerdy Schouten ook onderweg naar PSV, al is zijn transfer nog niet zo ver als de transfer van Schouten. Maandagavond werd bekend dat PSV zo goed als akkoord is met Wolfsburg en met de speler zelf, om de transfer volt te trekken. We kunnen er dus vanuit gaan dat Ibrahim Sangaré vermoedelijk zal gaan vetrekken één dezer dagen dan wel weken.

De Portugese journalist Pedro Almeida kan dat bevestigen. ALmeida meldt via Twitter dat PSV met Paris Saint-Germain in gesprek over een transfer van Ibrahim Sangaré naar Parijs. Waar zondag nog gedacht werd dat Bayern München juist de nieuwe club van Sangaré zou gaan worden, lijkt dus nu PSG het meest concreet te zijn.

De club uit Parijs versterkte deze zomer het middenveld met de komst van Manuel Ugarte, die voor zestig miljoen euro overkwam van Sporting Portugal. Daar blijft het echter niet bij: de clubleiding wil nog zeker twee extra middenvelders aantrekken. Sangaré staat hoog op het lijstje van Parijse clubdirectie.

Volgens RMC Sport staat de leiding van Paris Saint-Germain inmiddels in nauw contact met de zaakwaarnemer van Sangaré. Ibrahim Sangaré kan voor 37,5 miljoen vertrekken bij PSV. Bayern München en Liverpool volgen de ontwikkelingen rond Sangaré met speciale interesse, zo bevestigde Kiki Musampa zondag bij ESPN, wiens broer Jean Musampa de zaakwaarnemer van Sangaré is.

https://x.com/pedrogva6/status/1691193787161161728?s=46&t=EGruE31ddxKBj8KqJbLVMA


Vorig artikelPeter Bosz zet ‘centrale verdediger’ Jordan Teze op de troon: ‘Nog nooit zo’n speler meegemaakt’
Volgend artikelPSV wijst huurconstructie Nottingham Forest af, Engelse club biedt 12,5 miljoen euro te weinig op Sangaré

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in