Home Nieuws PSV in gesprek met Heurelho Gomes voor officiële functie

PSV in gesprek met Heurelho Gomes voor officiële functie

1608
0

PSV en Heurelho Gomes treden binnenkort in overleg voor een officiële functie bij de club.

De oud-keeper en publiekslieveling plannen binnenkort een bezoek aan Eindhoven om in gesprek te treden over de toekomst.

Gomes is de komende dagen in Nederland en zal normaal gesproken het Philips Stadion aan doen voor een bezoek. Het is in eerste instantie bedoeld om de ‘banden aan te halen’, zo schrijft het Eindhovens Dagblad, maar er zal dan ook gesproken gaan worden over een officiële rol die de inmiddels 41-jarige Gomes kan gaan uitvoeren voor de club.

Gomes woont na jarenlang in Europa te hebben gebivakkeerd, tegenwoordig weer in Brazilië. PSV denkt aan een nieuwe functie die Gomes ook kan uitvoeren als hij in Brazilië is. Hoe dat ingevuld gaat worden, moet nog besproken worden maar dit zal vermoedelijk gaan over een ambassadeursfunctie voor de club.

In 2004 nam PSV Gomes over van Cruzeiro maar zijn beginfase in Nederland was onwennig. Pas in het tweede jaar van de Brazliaan bleek hoe grandioos zijn keeperskwaliteiten waren. Gomes werd maar liefst vier keer op rij kampioen met PSV en boekte ook in Europa grote successen. De band tussen PSV en de Braziliaan is altijd hecht en intens geweest. De achterban van de club ziet Gomes nog altijd graag terugkeren bij de club en daar lijkt het nu van te gaan komen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here