Home Nieuws PSV in gesprek met FSV Mainz 05 over transfer Ritsu Doan, die...

PSV in gesprek met FSV Mainz 05 over transfer Ritsu Doan, die uitstekende cijfers kan overleggen

2786
0

Ritsu Doan is aan een uitstekend seizoen bij PSV bezig maar vertrekt mogelijk opnieuw naar de Duitse Bundesliga.

De Japanner, een typische speler die vertrouwen nodig heeft en na een serie wedstrijden altijd weet te presteren, is nog geen basisspeler onder Roger Schmidt maar dat heeft meer met Roger Schmidt te maken dan met Ritsu Doan. Doan heeft het naar zijn zin in Eindhoven maar wil meer. Doan heeft de wens om in de Champions League te spelen en wil bovenal waardering voelen.

Dat lijkt met Ruud van Nistelrooij wel goed te zitten als het nieuwe seizoen gaat beginnen. Of Ritsu Doan tegen die tijd nog onderdeel van de PSV selectie is, valt nog te bezien want er wordt getrokken aan de Japanner. Men is de Japanner in de Bundesliga nog altijd niet vergeten. Momenteel dingt FSV Mainz 05 weer naar de handtekening van Doan. Dat meldt het goed ingevoerde Duitse boulevardblad BILD.

Volgens BILD is FSV Mainz 05 ‘heiß auf’ voor Ritsu Doan. Doan kwam in 2019 over van FC Groningen en werd één jaar later al aan Arminia Bielefeld verhuurd waar hij veel indruk wist te maken. BILD weet te melden dat Mainz de gesprekken met PSV al voorzichtig is begonnen. Het is niet bekend of PSV openstaat voor een vertrek van Doan en wat de financiële gevolgen zullen gaan zijn.

PSV betaalde eerder 7,5 miljoen euro aan FC Groningen voor Doan, die in Eindhoven nog tot de zomer van 2024 onder contract staat. Doan scoorde voor PSV twaalf goals en gaf zes assists in 62 officiële wedstrijden. Dit seizoen kan Doan ook uitstekende cijfers overleggen. Doan speelde 37 wedstrijden, scoorde tien doelpunten en gaf drie assists in alle competities.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here