Home Nieuws PSV in gesprek met FC Groningen over transfer Jason van Duiven

PSV in gesprek met FC Groningen over transfer Jason van Duiven

1989
0

In een poging de enigszins in het slop geraakte carriere van Jason van Duiven vlot te trekken, lijkt FC Groningen volgend seizoen over de talentvolle spits te gaan beschikken.

De club uit het noorden is in gesprek met PSV over een mogelijke transfer van Jason van Duiven. RTV Noord meldt dat het gaat om een transfer voor volgend seizoen, mits de club uit Groningen is gepromoveerd. Die voorwaarde lijkt wel aan de transfer te kleven.

Van Duiven zou dus op de radar zijn verschenen bij de directie en technische staf van FC Groningen. PSV en FC Groningen zijn dan ook al met elkaar in gesprek, meldt RTV Noord. Sinds de winterse transferperiode speelt de negentienjarige spits in een poging meer minuten te maken al op huurbasis voor Almere City maar dat wil nog niet echt vlotten voor Van Duiven. Van Duiven scoorde nog geen enkele keer, al was hij wel bijna trefzeker tegen PSV in het Philips Stadion. Of het gaat om een definitieve stap of huurtransfer richting Groningen is op dit moment niet bekend al lijkt een definitieve transfer nog niet aan de orde te zijn.

In de jeugdopleiding van PSV scoorde Van Duiven jarenlang aan de lopende band en gold hij als zeer groot talent. Voor PSV O17 maakte de spits 22 goals in 20 duels en voor Jong PSV 21 goals in 48 duels. FC Groningen speelt tegenwoordig een voorname rol in de Keuken Kampioen Divisie en lijkt op promotie af te stevenen.


Vorig artikelVI-redacteur draaft door en wijst naar AZ: ‘Ik wil geen paniek veroorzaken in Eindhoven, maar…’
Volgend artikelZo kan het ook, ‘gentlemen’ Kees Kwam kijkt anders naar Peter Bosz dan Kenneth Perez

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in