Home Nieuws PSV in gesprek met Everton over langer verblijf Branthwaite

PSV in gesprek met Everton over langer verblijf Branthwaite

831
0

Marcel Brands is met zijn voormalig collega’s van Everton in gesprek getreden over de huurling Jarrad Branthwaite.

Het moge duidelijk zijn dat de Brit een graag geziene gast is in de selectie van Ruud van Nistelrooij. En dus wil PSV snel schakelen en een langer verblijf van Branthwaite veiligstellen. De club zet in op het behouden van Branthwaite na de winterstop want PSV is namelijk tevreden over de ontwikkeling van de centrumverdediger.

Dat melden zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International gemeld. Everton heeft naar verluidt de mogelijkheid om Branthwaite terug te halen als hij in de eerste seizoenshelft te weinig minuten maakt. Dat lijkt te zijn gebeurd, maar PSV is alsnog in gesprek met de Engelse club om de verdediger alsnog binnenboord te houden.

De verdediger zou zelf ook hebben ingezet op een langer verblijf bij PSV en zijn wens blijkt ook te tellen voor Everton. Bij PSV keerde onlangs Olivier Boscagli terug maar toch is een langer verblijf van Branthwaite gewenst. Boscagli is ver in zijn herstel, maar deed bijvoorbeeld donderdag nog niet mee aan partijspel op de Herdgang.

Branthwaite staat open voor een langer verblijf en blijkt na enkele maanden PSV goed bij spelers en fans te liggen. De verdediger is verdedigend betrouwbaar geworden.


Vorig artikelAad de Mos: ‘Gakpo zal spoedig om de tafel gaan met PSV directie’
Volgend artikelInternazionale positioneert Denzel Dumfries met transfersom van 60 miljoen euro in de markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in