Home Nieuws PSV in gesprek met enthousiaste Ricardo Pepi | Miljoenenbod richting Augsburg aanstaande

PSV in gesprek met enthousiaste Ricardo Pepi | Miljoenenbod richting Augsburg aanstaande

2988
0

De interesse van PSV in FC Groningen spits Ricardo Pepi is uiterst serieus te noemen.

PSV lijkt namelijk voornemens op korte termijn door te pakken voor de jonge Amerikaanse spits, die zal vertrekken bij FC Groningen. In een seizoen vol kommer en kwel lukte het de jonge spits in ieder geval nog 12 keer te scoren voor de gedegradeerde FC Groningen. PSV gaat snel een serieus bod uitbrengen op de twintigjarige Amerikaan, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Volgens de regionale krant kan het geheel in een stroomversnelling geraken als PSV zich zondag weet te plaatsen voor de voorrondes van de Champions League. FC Augsburg wenst namelijk nog een aanzienlijk bedrag voor Pepi, die zo’n tien à elf miljoen euro moet kosten. De Zuid-Duitse club betaalde eerder het veelvoudige voor de spits, die niet meer terug wenst te keren naar Augsburg.

Verschillende keren botste Pepi al met zijn eigenlijke werkgever en dus heeft hij zijn zaakwaarnemer de opdracht gegeven een nieuwe club te vinden. Inmiddels zijn ook Lazio Roma en Feyenoord meer dan serieus geïnteresseerd in de jonge aanvaller, met wie Earnie Stewart goede contacten weet te onderhouden. Feyenoord lijkt echter minder concreet en iets ’terughoudender’, meldt het Eindhovens Dagblad.

De Rotterdammers zouden recent al wel een gesprek met het management van Pepi hebben gehad maar zijn minder concreet dan PSV op dit moment is. De jonge spits zou enthousiast zijn geraakt en zijn carriere willen voortzetten in de Eredivisie, bij PSV.


Vorig artikelKomt PSV alsnog in de markt voor dure Ricardo Pepi? ‘Pepi moet concurrentie met De Jong aangaan’
Volgend artikelBritse pers: Arsenal richt pijlen op Xavi Simons, marktwaarde wordt geschat op 30 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in