Home Nieuws PSV in gesprek met Augsburg over transfer Ricardo Pepi, Feyenoord dringt aan...

PSV in gesprek met Augsburg over transfer Ricardo Pepi, Feyenoord dringt aan voor Pepi

3392
0

‘Ben jij volgend seizoen nog spits van PSV’, vroeg Rik Elfrink aan Luuk de Jong in de perszaal na afloop van AZ – PSV.

Een kleine wellicht cynische glimlach over de vraag van Elfrink kon Luuk de Jong niet helemaal onderdrukken. De Jong zei dat hij daar wel vanuit ging en geen plannen had om te verkassen naar een andere club. ‘Ik heb nog een contract voor twee jaar’, zei De Jong. We gaan er ook ‘gewoon’ vanuit dat Luuk de Jong de eerste spits van PSV zal zijn volgend seizoen maar langzaamaan zal de huidige aanvoerder toch richting de rol van pinchhitter opschuiven is de verwachting en dus dient PSV daar weer op voor te sorteren.

En dat doet de club door Ricardo Pepi van Augsburg naar Eindhoven te transfereren. Althans, dat is de insteek geworden. Er is contact tussen Stewart en Pepi en PSV staat in contact met werkgever Augsburg. Sterker nog, de strijd om Ricardo Pepi is helemaal losgebarsten. Dat meldt Fabrizio Romano in zijn laatste podcast over aankomende Europese transfers. Feyenoord is echter een grote concurrent geworden van PSV in de strijd om de handtekening van de jonge spits. Beide clubs zouden allebei de Amerikaan graag willen toevoegen aan de selectie, maar Feyenoord biedt inmiddels op Pepi.

“Hij gaat FC Augsburg zeker verlaten. Hij wil in de Eredivisie blijven spelen. Feyenoord drukt nu door, maar ook PSV is zeker nog in de race. Beide clubs hebben contact met FC Augsburg, maar de vraag is nu of de Eindhovenaren duidelijker gaan worden in wat ze willen”, aldus Romano.

In de laatste berichten is nog geen transfersom genoemd, maar Augsburg zou een groot deel van de betaalde zestien miljoen euro voor Pepi terug willen zien. Dat bedrag werd overgemaakt aan zijn eerdere club FC Dallas.

PSV en Feyenoord stellen dat Augsburg momenteel nog erg hoog in de boom zit voor de jonge international maar blijken toch voornemens de Amerikaanse spits te willen aantrekken. PSV heeft dus stevige concurrentie van Feyenoord, dat aandringt in de race om de handtekening van de Amerikaanse aanvaller.


Vorig artikel‘Er was vandaag weer intensief contact tussen PSV en Peter Bosz’
Volgend artikel‘Ronald Koeman samen met zijn broer, dat zou een ideaal koppel zijn voor PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in