Home Nieuws PSV in gesprek met Adil Ramzi voor opvolging Ruud van Nistelrooij, die...

PSV in gesprek met Adil Ramzi voor opvolging Ruud van Nistelrooij, die hoopt op Ramzi als trainer

1584
0

De technische staf voor volgend seizoen krijgt steeds meer invulling als we het eerste elftal en het elftal van Jong PSV in ogenschouw nemen.

Ook Jong PSV krijgt door het doorschuiven van Ruud van Nistelrooij een nieuwe trainer, hoewel geen onbekende. Adil Ramzi lijkt namelijk de opvolger van Ruud van Nistelrooij bij Jong PSV te worden. PSV is met de 44-jarige oud-aanvaller in gesprek over de vacante positie als trainer van Jong PSV.

Ramzi heeft zijn opleiding coach betaald voetbal bijna afgerond, waardoor hij komende zomer kan instappen bij Jong PSV. De jonge trainer is erg blij met het vertrouwen van PSV. “Ik vind het heel eervol dat ik daarvoor gevraagd ben en heb ook de ambitie om dit te gaan doen”, wordt hij geciteerd door het Eindhovens Dagblad. “PSV is een prachtige club en ik vind het geweldig om in deze fase van mijn loopbaan talenten te mogen helpen met hun stappen in het profvoetbal.”

“We zijn met elkaar in gesprek”, vervolgt Ramzi, die erkent dat Van Nistelrooij achter zijn benoeming staat. “Ruud heeft mij de ruimte gegeven om als trainer stappen te kunnen maken. Daar ben ik hem dankbaar voor, omdat het als een vorm van waardering voelt. Er was altijd de mogelijkheid om dingen in te brengen en ik heb de samenwerking als prettig ervaren.”

Maandagavond zat Ramzi als hoofdtrainer van Jong PSV op de bank tegen MVV. Beide ploegen hielden na een 2-2 remise een punt over aan de onderlinge wedstrijd. Van Nistelrooij deed al een stap opzij, omdat de 37-voudig Marokkaans international vanwege zijn opleiding eenmaal voor de groep moest staan. “Vanavond smaakte naar meer. Hopelijk kunnen we de gesprekken binnenkort positief afronden”, aldus Adil Ramzi.


Facebook Comments Box