Home Nieuws PSV in december 10 dagen naar Marbella, oefenwedstrijd tegen Italiaanse topclub in...

PSV in december 10 dagen naar Marbella, oefenwedstrijd tegen Italiaanse topclub in de planning

968
0

Het door Corona gecancelde trainingskamp op het Marbella Football Center gaat dit jaar in december wel door.

Vorig jaar werd een dag voor vertrek een streep gezet door het destijds veel besproken trainingskamp omdat plotseling Corona weer op kwam zetten. Enkele besmettingen in de selectie en een daardoor ontstaan negatief reisadvies, deden de rest en dus bleef PSV in Eindhoven om zich daar voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.

Dit seizoen is alles uiteraard anders in verband met het WK in Qatar. PSV reist dit jaar wel af naar Marbella, zo meldt het Eindhovens Dagblad over de winterse plannen van Ruud van Nistelrooij en zijn selectie. De selectie zal tien dagen in Spanje verblijven en zal dan in principe twee oefenduels spelen. Althans, dat is de planning. PSV is tevens druk doende een oefenduel in het Philips Stadion tegen een Italiaanse tegenstander te spelen. Meerdere Italiaanse clubs komen daarvoor in aanmerking en PSV is in gesprek met meerdere Italiaanse clubs.


Vorig artikelPSV fan wijst naar Daley Blind als winterse versterking voor PSV
Volgend artikelXavi Simons maakte inmiddels kennis met ‘Zijne Koninklijke Hoogheid’: ‘Ontboden en mogen ze even praten met mij’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in