Home Nieuws PSV in de race voor handtekening toptalent KAA Gent

PSV in de race voor handtekening toptalent KAA Gent

3201
0

PSV wordt zeker in deze periode vrijwel wekelijks zo niet dagelijks gekoppeld aan tal van spelers maar ook aan toptalent die de eerste stappen in het profvoetbal nog moeten zetten of net gezet hebben.

Tot die categorie spelers behoort ook het jonge toptalent Jorthy Mokio, van de Belgische voetbalclub KAA Gent. PSV heeft concurrentie maar is nog altijd in beeld voor de handtekening van de jonge topvoetballer, die ook begeerd werd door FC Barcelona.

Dat meldt Relevo-verslaggever Matteo Moretto. Opvallend genoeg noemt hij echter niet langer de naam van FC Barcelona. De Catalaanse club lijkt afgedaan te hebben voor de familie van Jorthy Mokio.

De vader van Mokio bracht in mei een bezoek aan Barcelona en werd destijds gezien met sportief directeur Deco van de financieel geplaagde Catalaanse club. Moretto meldde destijds dat FC Barcelona in de markt was voor de zestienjarige centrale verdediger, maar dat de strijd nog volledig open lag.

Nu lijken PSV en Ajax de grootste kans te maken op de handtekening van het jonge talent, dat een grote toekomst wordt voorspeld. Ook het X-account TransferWatch worden er updates gegeven over de status van de jonge topvoetballer uit Belgie.

Mokio geldt als een toptalent in België. Ondanks zijn jonge leeftijd speelde de linksbenige centrale verdediger al vier officiële duels in het eerste elftal van KAA Gent. De club uit Gent wil Jorthy Mokio laten zien dat er voldoende kansen bestaan op doorbreken in Gent, ondanks alle internationale interesse. Echter lijkt het vergeefse moeite te zijn want de toekomst van Jorthy Mokio lijkt dus bij één van de Nederlandse topclubs te liggen.


Vorig artikelMooie beelden | Van Gelder emotioneel na woorden De Roon: ‘Dan winnen we het EK’
Volgend artikelEnorme nederlaag | Geen beste beurt Malik Tillman en Ricardo Pepi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in