Home Nieuws PSV in de markt voor OGC Nice verdediger Olivier Boscagli

PSV in de markt voor OGC Nice verdediger Olivier Boscagli

61
0

PSV heeft inmiddels een aantal namen van spelers van het lijstje met potentiële versterkingen door moeten strepen wat de positie van centrale (en/of linker) verdediger betreft.

De 21-jarige Franse verdediger Olivier Boscagli is door PSV in ieder geval aan de lijst toegevoegd. Dit meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond.

De talentvolle Fransman speelde vorige week nog met zijn huidige club OGC Nice in een vriendschappelijk duel tegen PSV en liet in die wedstrijd een goede indruk achter.

Franse media koppelen Boscagli nu aan PSV en melden dat de speler concreet bij PSV in beeld is om de gelederen te versterken. De Fransman is geen eerste of tweede keus maar om diverse redenen vielen anderen spelers af waardoor PSV de pijlen nu op Boscagli heeft gericht. Hij zou met Toni Lato moeten concurrent voor de positie van linksback.

Het Eindhovens Dagblad weet dat de verdediger en tevens jeugdinternational voor Frankrijk ook als centrale man kan spelen en inmiddels redelijk wat ervaring heeft opgegaan in de Franse League 1.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here