Home Nieuws PSV in de markt voor huurtransfer Everton spits Cenk Tosun

PSV in de markt voor huurtransfer Everton spits Cenk Tosun

3536
0

Gaat PSV in de laatste weken van het transferwindow nog doorpakken op de transfermarkt?

John de Jong zou jagen op een extra aanvaller nu Eran Zahavi nog niet topfit lijkt en Carlos Vinicius nog niet terug is. Natuurlijk heeft de nieuwe blessure van Maxi Romero ook van doen met de mogelijke actie die PSV op de transfermarkt gaat ondernemen.

Onder meer het Turkse Bursa meldt namelijk dat PSV nadrukkelijk geïnteresseerd is in Cenk Tosun, een 30-jarige spits van Everton. De 45-voudig international van Turkije heeft een aflopend contract in Engeland en mag dan ook vertrekken. Mede vanwege een blessure kwam hij dit seizoen pas tot twee korte invalbeurten.

Ook Besiktas zou hopen op een nieuwe samenwerking met de spits. Tosun speelde al van 2014 tot 2018 voor de Turkse club, terwijl hij vorig seizoen een half jaar op huurbasis speelde voor de uiteindelijke kampioen. Hij raakte echter al snel geblesseerd aan zijn knie zodat hij maar in drie duels in actie kwam. Na maanden herstellen zat hij in november bij Everton voor het eerst weer bij de wedstrijdselectie.

Op dit moment is Cenk Tosun topfit en zou hij van waarde kunnen zijn voor een volgende werkgever. PSV zou inzetten op een huurconstructie.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here