Home Nieuws PSV in contact met zaakwaarnemer Berghuis, die PSV als serieuze optie ziet...

PSV in contact met zaakwaarnemer Berghuis, die PSV als serieuze optie ziet richting WK in Qatar

6166
0

Steven Berghuis wordt net als twee jaar geleden veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar PSV.

PSV zet in op de komst van Berghuis naar Eindhoven en dat heeft mede van doen met het feit dat Berghuis slechts 4 miljoen euro hoeft te kosten. Los van dat brengt Berghuis de nodige ervaring mee en is het een speler die er iedere week staat.


De kansen op een transfer naar PSV lijken groter en groter te worden. De club staat namelijk in contact met de zaakwaarnemer van Berghuis. Guido Albers behartigt de belangen van Berghuis en het kamp Berghuis ziet PSV als serieuze optie voor volgend seizoen. Het naderende WK in Qatar, kan voor PSV gunstig uitpakken wat zijn keuze aangaat. Berghuis wil immers het grote podium van het WK beleven en richt zich daarom op perspectieven op speeltijd.

Dat Berghuis in PSV kringen niet heel populair is komt meer door zijn soms opstandige karakter dan door zijn prestaties want presteren doet Berghuis al jaren. Een mislukt avontuur in Engeland bij Watford ten spijt, maar Berghuis staat voor prestaties in de vorm van doelpunten en assists.

In 199 officiële wedstrijden voor Feyenoord scoorde Berghuis 87 keer en gaf hij 64 assists. De international van Oranje kost deze zomer slechts vier miljoen euro en dat bedrag wil PSV graag op tafel leggen voor de 29 jarige voetballer. Toch kijkt men in Wolfsburg mee want Mark van Bommel ziet het al jaren zitten in de buitenspeler van Feyenoord. Van Bommel wilde Berghuis eerder graag naar PSV halen.

Net zoals veel van zijn collega’s heeft ook Berghuis zichzelf voorgenomen geen beslissing over zijn toekomst te maken deze periode. Het Europese kampioenschap lonkt en Berghuis wil zich daarop concentreren. Voetbal International weet ook te melden dat PSV een streepje voor heeft op een club als Wolfsburg omdat er veel speeltijd lonkt in de Eredivisie. Een jaar voor het WK in Qatar kan dat voor Berghuis een doorslaggevende factor zijn, schrijft Voetbal International.


Facebook Comments