Home Nieuws PSV iconen zijn klaar met Roger Schmidt en pleiten voor direct ontslag

PSV iconen zijn klaar met Roger Schmidt en pleiten voor direct ontslag

18740
0

De PSV iconen Willy en René van de Kerkhof hebben het gehad met Roger Schmidt. De broers zijn rigoreus in hun mening over de Duitse trainer.

De broers vertolken inmiddels een groot deel van de mening van de PSV achterban want het tijdperk Schmidt bij PSV is geen succes en zal vermoedelijk ook geen succes gaan worden. Met een beetje fantasie valt welhaast te concluderen dat Roger Schmidt Ajax naar het kampioenschap wisselt. De Duitse coach maakt het concurrent Ajax indirect eenvoudiger door elke week met een andere opstelling te spelen waardoor PSV maar niet in haar ritme geraakt, niet aan vaste spelpatronen kan werken en dus simpelweg te weinig wedstrijden winnend weet af te sluiten.

PSV wint haar wedstrijden moeizaam, op enkele uitschieters na zoals vorige week in Arnhem waar gastheer Vitesse de poort figuurlijk wagenwijd open wist te zetten. PSV presteert nauwelijks onder Schmidt en is het aankijken vaak niet waard. Roger Schmidt heeft letterlijk en figuurlijk zijn langste tijd in Eindhoven wel gehad. Voor de iconen van de Kerkhof kan het afscheid niet snel genoeg naderen. De broers pleiten eigenlijk voor een direct ontslag voor de onnavolgbare Duitse coach, die PSV louter vraagtekens en vervelend voetbal brengt.

Willy en Rene van de Kerkhof zijn dan ook gewoon klaar met Roger Schmidt als trainer van PSV. De PSV iconen begrijpen de keuzes van de Duitse oefenmeester niet meer en vinden zijn keuzes onnavolgbaar. Als René in de Willy en René van de Kerkhof in de Podcast van Omroep Brabant gevraagd wordt naar hun mening over het spel van PSV, krijgt Schmidt ervan langs. “Meneer Schmidt, ga eerder naar huis en dan hebben we misschien nog tien leuke wedstrijden aan het einde van dit seizoen. Hoe komt hij op zijn keuzes?”

Daarmee doelt Van de Kerkhof op de beslissing om Mario Götze in de spits te zetten. Ook broer Willy snapt dat niet. Zo weet Schmidt elke week wel een opstelling te formeren waar vraagtekens bij gesteld kunnen worden. “Ik kan er met mijn verstand niet meer bij. Waar is die man allemaal mee bezig? Geef Schmidt maar snel een treinkaartje, dan kan hij weer terug naar Duitsland”, aldus de uitgesproken broers van de Kerkhof.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here