Home Nieuws PSV iconen wijzen opnieuw naar Joël Drommel maar worden bewust voorzichtiger in...

PSV iconen wijzen opnieuw naar Joël Drommel maar worden bewust voorzichtiger in kritiek

2000
0

De beide PSV iconen Willy en Rene van de Kerkhof vonden dat Joël Drommel er dit weekend weer niet goed uitzag.

Het doelpunt van RKC was inderdaad een inschattingsfout. Willy en René van de Kerkhof vinden dat de jonge doelman niet zo goed tegen kritiek kan. De beide broers en tevens PSV iconen zien hoe de doelman van PSV in een mindere fase van zijn loopbaan zit.

Drommel kreeg in de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk opnieuw een doelpunt tegen dat opnieuw voorkomen had kunnen worden. “Hij zat er weer niet goed bij”, zegt Willy van de Kerkhof tegen Omroep Brabant. “Hij is wat onzeker, de laatste tijd. Ik hoop dat hij donderdag tegen Go Ahead Eagles nog een keer de nul kan houden. Dan kan hij even twee weekjes uitrusten en het daarna opnieuw oppakken.”

Willy en René van de Kerkhof denken dat de kritiek aankomt bij de jonge en relatief onervaren doelman. “Drommel is een goede keeper, alleen heeft hij iedere wedstrijd een moment dat hij onzeker is. Zondag zag je dit bij die voorzet waaruit het RKC-doelpunt ontstond en bij dat schot op goal waarbij hij de bal losliet. Het gaat hem niet goed af. En als René en ik dan maandagochtend vertellen dat het slecht is, krijgt hij nog meer de kriebels.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here