Home Nieuws PSV iconen verwijzen Luuk de Jong ‘even’ naar de bank

PSV iconen verwijzen Luuk de Jong ‘even’ naar de bank

1854
0

Luuk de Jong doet er goed aan zich te richten op Sevilla – PSV.

Een plekje op de bank zou voor ‘even’ best goed kunnen uitpakken voor Luuk de Jong. Althans, dat is de mening van de PSV iconen René en Willy van de Kerkhof. De broers zien dat Luuk de Jong het lastig heeft.

De broers zijn daarentegen wel onder de indruk van Xavi Simons. “Zo Frank en vrij als Simons speelt, dat is een genot om te zien. Echt een topper, eigenlijk te goed voor PSV, ja”, stelt Van de Kerkhof in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant.

“Het zou mooi zijn als Simons hier nog een of twee seizoenen speelt. Dat kan ook goed voor hem zelf zijn. Je ziet nu hoe moeilijk het voor jongens als Gakpo en Madueke in Engeland is. Maar die jongen is straks voor PSV niet te houden. Je weet nooit hoe goed hij gaat worden, maar hij kan zomaar één van de beste spelers van Europa worden.”

De broers richten de pijlen dan weer op Luuk de Jong, die inderdaad een mindere indruk maakt de laatste weken. “Hij gaf weer niet thuis tegen Feyenoord. Voor Luuk zou het misschien wel het beste zijn om hem voorlopig op de bank te houden. Dan kan hij weer even zijn kop leegmaken en sterker terugkomen. Straks moeten we tegen Sevilla, zijn oude club. Dat zou een mooi moment zijn om er weer te staan”, aldus de broers van de Kerkhof over de aanvoerder van PSV.


Vorig artikelXavi Simons heeft geen transferwens: ‘Ik heb signalen dat hij nog een seizoen wil blijven’
Volgend artikelStevig noodlot voor Davy Pröpper na kruisbandblessure

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in