Home Nieuws PSV iconen verrast door spel Armindo Bruma en Mauro Júnior

PSV iconen verrast door spel Armindo Bruma en Mauro Júnior

2060
0

PSV iconen Willy en Rene van de Kerkhof zijn zeer te spreken over de wedstrijd van PSV tegen Vitesse.

De broers waren met name onder de indruk van het spel van Mauro Júnior en Carlos Vinícius. Sterker nog, de beide spelers maakten veel indruk op de broers, die de eenvoudige overwinning niet zagen aankomen.

PSV miste zaterdag Cody Gakpo, Noni Madueke, Eran Zahavi, Philipp Max en Jordan Teze maar na afloop werd er niet over de afwezigen gesproken. Willy van de Kerkhof richtte zijn pijlen op de gelegenheids-linksback Mauro Júnior. Willy vond de energieke Mauro de beste speler aan PSV zijde.

“Hij had goede intercepties en kwam ook snel mee op. Op deze positie heeft hij veel meer ruimte om dat te doen dan als middenvelder. Hij heeft ook een goede conditie. Ik vond ook hem een openbaring”, aldus Willy van de Kerkhof tegenover Omroep Brabant.

Ook Carlos Vinícius, Armindo Bruma, Erick Gutiérrez en Ritsu Doan maakten een meer dan behoorlijke indruk op de beide broers. “Ja, ik vond hem goed. Ik denk dat hij de druk van Zahavi nu niet meer voelt, omdat hij weet dat de Israëliër nu twee maanden geblesseerd is. Dat werkt bevrijdend bij Vinícius. Bij die tweede goal, van Armindo Bruma, legde hij de bal verschrikkelijk mooi terug. Een dikke voldoende”, aldus de enthousiaste gebroeders van de Kerkhof.

Het goede spel van zaterdagavond is veelbelovend, stellen beide broers vast. “Ik vond het een heerlijke wedstrijd. Misschien was dit wel de beste eerste helft van het seizoen. Als je vanuit dit principe voetbalt en Cody Gakpo komt terug van zijn blessure, dan zie ik het weer zonnig in.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here