Home Nieuws PSV iconen twijfelen tussen Peter Bosz en Phillip Cocu

PSV iconen twijfelen tussen Peter Bosz en Phillip Cocu

2163
0

PSV zal volgend seizoen een nieuwe trainer voor de groep hebben staan. De directie heeft geen haast bij de zoektocht maar gaat wel zorgvuldig te werk.

De achterban van de club is deze week vooral onder de indruk van de terugkeer van Marcel Brands. De nieuwe algemeen directeur zal in juni aan zijn nieuwe klus beginnen en dat kan terecht op veel goedkeuring van de aanhang rekenen. Brands zal uiteraard ook betrokken worden bij de zoektocht naar een nieuwe trainer.

Als het aan de PSV iconen Willy en Rene van de Kerkhof ligt wordt het of Phillip Cocu of Peter Bosz. Beiden zijn om uiteenlopende redenen fan van de werkwijze van beide trainers. Willy van de Kerkhof ziet in Phillip Cocu een geschikte opvolger van Roger Schmidt. De Duitse trainer maakte vorige week bekend dat hij na dit seizoen stopt en daar zijn de broers niet heel rouwig om. René van de Kerkhof zegt in de nieuwe Willy & René-podcast dat zijn voorkeur uitgaat naar Peter Bosz. De broers zien voor vertrekkend directeur Toon Gerbrands een belangrijke rol bij de KNVB.

“Cocu heeft goed gepresteerd in het verleden”, zegt Willy van de Kerkhof in de Willy & René-podcast. Tegelijk erkent de middenvelder van weleer dat het spel onder Cocu vaak niet fraai was: “Maar soms is dat nodig om te presteren.” Dat is dan voor René precies weer de reden om zijn voorkeur voor Peter Bosz uit te spreken, die nu onder contract staat bij Lyon. “Tussen de regels door lees ik dat hij wel terug wil naar Nederland”, aldus de uitgesproken broers.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here