Home Nieuws PSV iconen opnieuw hard maar ook oneens over Mario Götze: ‘Joey Veerman...

PSV iconen opnieuw hard maar ook oneens over Mario Götze: ‘Joey Veerman moet spelen, Götze op de bank’

608
0

Mario Götze kende een aantal moeizame maanden want groots waren zijn prestaties bepaald niet te noemen gedurende de wintermaanden.

De Duitser speelt in seizoen 2021-2022 minder dominant dan in zijn eerste seizoen maar kent tegelijk wel minder blessures. Mario Götze is fit, heel fit. Toch was zijn spel wat flets dit seizoen. Maar Mario Götze is wel degelijk aan de beterende hand. De Duitse middenvelder is de laatste weken namelijk wat dominanter aan het spelen en wordt meer in het spel betrokken.

Gek genoeg heeft dit feit zich ingezet na de komst van Joey Veerman. De Volendammer heeft inmiddels een behoorlijke invloed op het spel van PSV. De ploeg van Schmidt jaagt Ajax aan de hand van Veerman steeds verder op en het eerdere negatieve sentiment is zich aan het keren.

Nu de ziekenboeg bij PSV aardig is leeggelopen, komt Roger Schmidt wel degelijk met een luxeprobleem te zitten. Hoe verder me basisplaatsen en reservebeurten? Want Mario Götze speelt vrijwel altijd. De PSV Iconen Willy en René van de Kerkhof zijn nog steeds niet erg te spreken over Mario Götze en dus zien ze hem vooralsnog graag naar de bank verhuizen.

Althans, dat is de mening van Willy. Wat Willy betreft, wordt Mario Götze het kind van de rekening. René van de Kerkhof ziet dit weer anders. In de Willy en René Podcast bespreken de broers de situatie rond Mario Götze en blikken ze ook vooruit op PSV – Kopenhagen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here